top of page

Torsk i basilikumsaus

Oppdatert: 10. okt. 2020


Denne retten smaker fantastisk godt, kan brukes til både hverdags og fest - og er enkel og relativt kjapp å lage. Fokuser på at du skal gjøre fire enkle ting: bake paprika, lage saus, koke vann til pasta og steke fisken. Enkelt og greit. - Finn frem alt du trenger, mål opp i riktige mengder - og så er det bare å kline til. Fiks ferdig fisk, sier Masterchef-deltaker Gaute Grøtta Grav. - Kutt og hakk alt ferdig før du starter, da går alt mye raskere underveis. Ikke stek fisken før du er i mål med paprika, saus og pasta, da er du sikret best resultat. Du kommer til å bruke alle fire platene på komfyren samtidig, så sjekk at det faktisk er plass til de tre kasserollene og stekepannen før du setter i gang, tipser han videre. Tips for å få (de minste) barna til å like retten enda bedre: Kutt den stekte fisken og paprikaen opp i mindre biter og legg på den ene langsida av pastaplaten. Ha på saus, og rull den samme som en pannekake. Da blir det enklere å kutte opp i små biter, og barna kan lettere spise retten selv. Retten funker også godt sammen med en grønn salat, for eksempel hjertesalat.

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page