top of page

Stor suksess med "Ferieperler"

Sommerens serie fra Norge ble en større suksess enn noen våget håpe på. Så langt har over 320.000 sett episoden fra Mosjøen, og flere andre episoder er sett av over 200.000."Ferieperler" følger Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen kjørende rundt i bobil på tur i Norge, og hvert sted de besøker ender opp i en film på 15-20 minutter. Alle episodene av Ferieperler ligger ute på www.ferieperler.com, og der finner du også linker til de som fikk besøk i sommer. På nettsida finner du YouTube-filmene, men det er på Facebook de virkelig store seertallene kom.


- Vi traff virkelig en nerve i sommer, og mange brukte filmene våre som konkrete tips til hvor de skulle feriere og hva de skulle finne på. Det er veldig motiverende for oss at stedene vi besøkte fikk flere gjester etter at filmene våre kom ut, sier Gaute Grøtta Grav.


Merethe Kvandal i Naturlige Helgeland AS bekrefter det Gaute forteller: 

- Totalt har vi nå hatt ca 5900 gjester på ziplinen, mot 2600 gjester i 2019. I via ferrataen har vi nådd nesten 900 mot 600 gjester i fjor. Vi er ikke i tvil om at Ferieperler bidro stort til at våre besøkstall ble så gode, og vi har både hørt folk omtale det og sett at episoden har blitt delt mange ganger. I reiselivsbransjen rundt oss er dette også blitt nevnt, og det er mange som kunne tenke seg en slik oppmerksomhet.


Nå satser Gaute og Cathrine videre med Ferieperler-formatet, og etter nyttår står "Vinterperler" for tur.

- Vi bor et av verdens beste vinterland, men ikke alle vet hvilke fantastiske tilbud vi har til par og familier. Vi skal derfor reise fra nord til sør i Norge og vise frem noen av de flotteste vinterdestinasjonene vi har. For meg personlig var det veldig spennende å hive seg ut i en digital verden, uten støtte fra store TV-kanaler som jeg vanligvis jobber med. Når jeg ser på både seertall og respons er jeg positivt overrasket over dette prosjektet: Det jeg har lært er at godt innhold blir sett av folk, uansett om det er en TV-kanal, Facebook eller YouTube, avslutter Gaute Grøtta Grav.


Topp tre episoder "Ferieperler" (tall fra Facebook, YouTube ikke tatt med her):

  1. Mosjøen - 320.000 seere

  2. Romsdalen - 231.000 seere

  3. Helgeland - 223.000 seere


Det blir ofte luftige fjellturer når Gaute og Cathrine finner "Ferieperler" i Norge. Her fra Ryten i Lofoten. Til vinteren blir det "Vinterperler".

Comments


Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page