top of page

Cathrine debuterer med singel.

Oppdatert: 10. okt. 2020

- «Morgengry» handler om å komme gjennom tunge stunder sammen, og det var derfor naturlig for meg å slippe låta i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse, sier Cathrine. Låten «Morgengry» er Moens første utgivelse. Gaute Grøtta Grav og Einar K. Five har skrevet og produsert sangen.
«Morgengry» har en melankolsk melodi, mens teksten er fylt av håp. Jeg vet at mange føler seg veldig alene alt for ofte, og da kan selv små utfordringer bli vanskelig å håndtere. Med «Morgengry» forsøker jeg å minne om at det ofte er lettere å tilby hjelp, enn å be om hjelp. Jeg tror de fleste av oss kjenner noen som kan trenge en hyggelig melding, eller et enkelt besøk. Ofte er det ikke mer som skal til for at man føler seg litt bedre.

Cathrine har sunget hele livet, og hun har opptrådd både på små og store scener rundt i Norge, enten alene med band, i grupper eller som korist for andre artister.

- Musikk er så viktig! Om jeg har en dårlig dag, kan jeg klimpre litt på gitaren og synge litt, og så føler jeg meg mye bedre nesten med en gang.

Fødsel og debut

«Morgengry» kommer samtidig som Montero Moen og Gaute Grøtta Grav har termin med sitt første barn sammen.

- Vi var litt spente på om det var gutten vår eller singelen som kom først, men låten vant akkurat det kappløpet, spøker Cathrine og fortsetter:

- Om barnet vårt blir like interessert i musikk som foreldrene er, gjenstår å se. Men huset vårt er i hvert fall fylt av sang, og det er viktig for oss.


To versjoner av «Morgengry»

Under produksjonen av «Morgengry» ble det laget to versjoner av låten, en akustisk og en pop-versjon.

- Den akustiske versjonen er mer forsiktig og var, mens pop-versjonen har et kraftigere lydbilde. Personlig liker jeg begge låtene veldig godt, og jeg er spent på hvilken versjon lytterne blir mest glad i, avslutter Cathrine Montero Moen.


Morgengry (Pop-versjon)


Morgengry (akustisk)

For intervju og/eller opptreden, kontakt artisten direkte:

Cathrine Montero Moen


Nøkkelinfo:

* Cathrine Montero Moen er født 14.juni 1990.

* Samboer og forlovet med Gaute Grøtta Grav.

* Kommer ukentlig ut med podcasten «Bjuda På», sammen med Karianne Amlie Wahlstrøm.
Comments


Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page