top of page

Mobilavhengig? Sjekk ut foredraget mitt.

Oppdatert: 10. okt. 2020


De siste 20 årene har jeg tatt nærmere 300 nordmenn 100 år tilbake i tid. Uten moderne hjelpemidler og mobiltelefoner har jeg på nært hold sett hva et fravær av skjerm og tekonologi gjør med oss mennesker.

Foto: Alex Iversen

I dette foredraget viser jeg hvor avhengig de fleste av oss er mobiltelefonene våre. Med konkrete og humoristiske eksempler vil både unge og voksne kjenne seg igjen i situasjoner fra hverdagen, der mobilen har fått for stor plass.

Jeg gir konkrete tips til hvordan man kan redusere mobilbruk, uten at det blir negativt vinklet, både på jobb, på skole og hjemme.

Mobilen har kommet for å bli i livene våre, men med noen enkle tips kan tiden - og oppmerksomheten - vi bruker på den bli dramatisk redusert. Og de positive effektene av dette ser du raskt, på arbeidsplassen, i familien og i klassen.

Foredraget mitt fungerer godt som et enkeltstående element, og kan bygges på med gruppearbeid og/eller debatt i etterkant om det er ønskelig.

Foredraget varer 45-60 minutter. Ta kontakt for booking.

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page