top of page

Farmen Kjendis (3) er i full gang

Oppdatert: 10. okt. 2020


12 kjendiser flyttet inn på Farmen i dag. Sesong tre av suksesserien har startet innspillingen, resultatet ser du på TV 2 etter nyttår.

- For en gjeng! Gaute Grøtta Grav er i storform, og viser stolt frem årets 12 deltagere i Farmen Kjendis.

Charter-Svein, Runar Søgaard og Trude Mostue er bare tre av kjendisene som byr opp til dans med mye god underholdning, 100 år tilbake i tid.

På nyåret er det klart for en ny runde av "Farmen kjendis" - den tredje i rekken på TV 2. Men selv om det er over et halvt år til du får se hvordan dette går på TV, er innspillingen allerede igang på Li gård i Stange kommune utenfor Hamar.

Drøye 24 timer etter at de 12 deltagerne for første gang satte sin fot på gården - var pressen på plass og hilste på dem alle. Nå venter seks uker med intensiv TV-innspilling.

- Vi er en gjeng voksne mennesker som på en måte har savnet det å være unger. At det går an å være så barnslige. Men det er veldig gøy, vi sprudler jo hele gjengen! Nå leter jeg etter hvordan det skal gå an å bli krig. Men etter førsteinntrykk, kommer hverdagen, sier Svein Østvik.

Erik Anders Sæter, mest kjent fra Paradise Hotel og som bror til Erlend Elias er klar i sin tale:

- Det er et jævla stress. Noen er her for å jobbe, men jeg vil bare vinne. Jeg synes enkelte kan ta det litt mer med ro, det går jo i ett. Full overtenning. I dag tidlig var folk så gira på å stelle dyrene at vi måtte vekke hønene! Noen er bare steike gale.

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page