top of page

«Farmen kjendis» med tidenes seer-rekord

Oppdatert: 10. okt. 2020


Hele 876.000 seere fikk med seg premieren på kjendisversjonen av «Farmen». Dermed er dette er den mest sette «Farmen»-premieren noensinne.

Mandagens premiere er den nest høyeste premieren på TV 2 noen gang. Kun «Hver gang vi møtes-premieren i 2013 har hatt høyere premiere-tall med 986.000 seere.

– «Farmen kjendis» gjorde rent bord i går, og dette er tall som rett og slett er oppsiktsvekkende sterke. Det er fantastisk å få uttelling for noe vi har jobbet målrettet med i over ett år, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

TV 2 har satset hardt på at kjendisversjonen av «Farmen» skal bli en like stor suksess som den vanlige «Farmen». Før jul avsluttet sistnevnte sesongen med over en million seere på det meste. Kjendisprogrammet sendes tre ganger i uken, og til sammen blir det fire timer «Farmen» hver uke i de neste seks ukene.

– Jeg er faktisk overrasket over hvor bra deltakerne leverte, sier programleder Gaute Grøtta Grav.

Han synes ikke det er så stor forskjell på de to «Farmen»-satsingene.

Kjendis-kampen for tilværelsen utspiller seg på Storøy. Gården ligger i Rørholtfjorden i Bamble kommune. Storøy er på ingen måte ukjent for «Farmen»s mange trofaste seere. Det var på denne gåden hvor Tommy Rodahl gikk seirende ut av kampen for tilværelsen i 2011.

– Det er et behagelig klima i området, og det egner seg godt for et variert dyrehold og dyrking av mark. Og det er vann, fiske og skog i umiddelbar nærhet. Til sammen gjør dette Storøy til en nesten perfekt location for kjendisene våre, uttalte presseansvarlig for «Farmen» i TV 2 Alex Iversen til VG i fjor vinter.

– Det var trangt og vi bodde tett oppå hverandre, særlig til å begynne med. Men jeg ble der en stund og det jeg savnet mest underveis var kontakten med jentene mine. Vi hadde ingen kommunikasjonsmuligheter, fortalte en av deltakerne, Vendela Kirsebom til VG.

#farmen

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page