top of page

Farmen til himmels

Oppdatert: 10. okt. 2020


I snitt fikk hele 870.000 mennesker med seg gårsdagens sesongpremiere.

– Farmen er et fantastisk konsept, og årets sesong er blant de beste som er laget. Vi er strålende fornøyd med tallene og gleder oss over responsen mens vi samtidig fokuserer videre, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2. Han har god grunn til å være fornøyd: Gårsdagens premiere er nemlig den mest sette siden 2010, og var bare 6000 seere unna å sette ny rekord. På det aller meste var det nesten én million seere som fulgte premieren.

Om seerne fortsetter å følge årets deltakere videre gjennom sesongen, gjenstår å se – men i fjor var «Farmen» en dundrende suksess for TV 2. Sesongens første episode tiltrakk seg 845.000 seere, og senere fristet programmet over én million mennesker. Mot slutten av sesongen toppet det seg, da 1.035.000 seere benket seg foran skjermen – muligens som følge av dramatikken som utspilte seg inne på gården.

Skal vi tro programleder Gaute Grøtta Grav, kan også årets sesong by på solide doser drama: – Jeg vil si at det er en dramatisk sesong. Ikke nødvendigvis på krangling eller dårlig stemning, men det er en del ting som oppleves veldig dramatisk for deltagerne i år. Og det får konsekvenser, sa han til VG noen få timer før mandagens premiere.

sin offisielle Facebookside skrev Gaute følgende mandag formiddag:

Tusen takk til alle som så på, 870.000 i gjennomsnitt - og over 1 million på det meste. Det var med ydmykhet, og selvsagt litt stolthet, vi som jobber med Farmen møtte opp til ny dyst i dag tidlig. Det morsomme er at de fleste deltagerne er inne på gården enda, siden vi ikke er ferdig med innspillingen før om noen uker. De aner ingenting!

I morgen onsdag kommer en ny episode fra Farmen på TV 2, håper at like mange ser på da. Jeg brukte gårsdagen til å takke alle som har gjort en kjempejobb så langt for Farmen i år, og med dagens jubeltall er det på sin plass å gjenta bedriften. You guys rock, og jeg er utrolig heldig som har TV 2 og Farmen som arbeidsplass. Stay tuned for more happy days!

foto: Alex Iversen, TV 2

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page