top of page

På tur over Romsdalseggen

Oppdatert: 10. okt. 2020


En av Norges mest populære fjellturer har blitt å vandre fra Isfjorden til Åndalsnes over Romsdalseggen. Og jeg skjønner godt hvorfor: I løpet av 11 km får du en utsikt man skal lete lenge etter for å matche.

Underveis sendte jeg live til de som følger meg på Facebook. I løpet av fire snutter på tur nådde jeg over 215.000 mennesker, så det var både overraskende, overveldende og kjekt på en gang. Om du går inn på www.facebook.com/gautegrottagrav- så finner du de fire videoene der.

Det morsomme med å sende live på Facebook, er at du som ser på kan kommentere underveis, og jeg kan svare. Akkurat på en fjelltur som denne var det litt vanskelige å svare på kommentarer på direkten fra de som så på samtidig som jeg hoppet fra stein til stein, men utover høsten skal jeg finne flere anledninger til å komme i mer direkte kontakt med deg.

Info om bildene på denne sida: Det øverste bildet i denne saken er fra Rampestreken, ei rampe du går forbi på vei ned til Åndalsnes, altså mot slutten av turen.

Bildet under er tatt midtveis, broder Sturla som forserer litt kjetting. Luftig og fint!

Og bildet under er av Romsdalstrappa, et kunstverk av ei trapp som går mange, mange trinn ned mot Åndalsnes. Selv så langt nede mot siviliasjonen igjen er utsikten i en egen liga.

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page