top of page

Gaute til semifinalen av "Masterchef"

Oppdatert: 10. okt. 2020


Etter fire tøffe dager i København kan Gaute puste lettet ut. Billetten til semifinalen er i boks.

- Denne første uka har faktisk gått bedre og lettere enn jeg forventet på forhånd. Motstanderne har til tider vært tøffe, men jeg har hele tiden klart å holde roen og ikke bli for stressa av oppgavene. DET tror jeg er mye av formelen for suksess på et hvert kjøkken, sier Gaute.

Etter en svært hektisk konkurranse der Mira Craig, Terje Sporsem og Gaute Grøtta Grav skulle følge dommer og sjefskokk Kjarta, ble det klart at det var Gaute som klarte å kopiere Kjartans rett best.

- Siden jeg løste den oppgaven best, fikk jeg bivåne resten av dagen fra balkongen. Det ble tredje gang på fire dager jeg fikk være der oppe, så det er jeg svært fornøyd med, sier Gaute videre.

I den siste konkurransen måtte Terje og Mira lage en enkel versjon av en lavakake, ingen av dem fikk et perfekt resultat, men Terje løste oppgaven best av de to. Han kunne dermed slippe jubelen løs og slå følge med Gaute til semifinalen.

- Jeg synes det er veldig kjekt å ha med Terje videre. I starten hadde vi en intern konkurranse om å slå hverandre, men jeg slo rimelig knock-out på sunnmøringen. Nå er den kampen over, så nå er vi enige om at vi skal komme oss så langt som mulig i lag. MasterChef er på ingen måte en lagkonkurranse, men det er mye verdifull støtte i å ha hyggelige folk rundt deg, avslutter Gaute.

Semifinalene kommer på TV 3 i slutten av oktober, frem til da er det syv innledende runder til som står for tur.

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page