top of page

Farmen 2014 er i gang

Oppdatert: 10. okt. 2020


Innspillingen av Farmen er i gang, og Gaute Grøtta Grav er i toppform.

Siden 2004 har han ønsket folk velkommen til gårder rundt omkring i hele Norge, og nå er han klar til å ta i mot 14 nye spente deltakere på årets «Farmen»-gård, Li gård utenfor Hamar.

I år er det «Farmen»-jubileum. Det er nemlig den tiende sesongen av programmet, og i den anledning har Grøtta Grav og produksjonen bak valgt å gjøre ting litt annerledes enn tidligere.

- Dette er en klassisk «Farmen»-gård, men den er mye rikere enn gårdene har vært tidligere. Her har det bodd folk som hadde klasse, og som hadde mye penger, sier Grøtta Grav til Dagbladet, og peker bort på den store grønnsaksåkeren.

- Når det er en stor gård, så er det også mye penger i spill. Det kan også for eksempel være en del gjeld inne i bildet. Det er veldig mye av alt her. Store jorder og mange dyr krever enormt mye jobb, sier han.

Mer av «Farmen» I tillegg til at årets gård er destod rikere enn tidligere, legger TV 2 også om sendetida til programmet.

- Vi tenker at jo mer «Farmen», jo bedre er det, så søndagsprogrammet blir en halvtime lenger. Vi skal dvele litt mer rundt hvem som blir førstekjempe og hvem som blir andrekjempe. Hvem er de to? Og hvordan er forholdet mellom dem? forklarer programlederen.

Tvekampene, der det blir avgjort hvem som må forlate gården, blir derimot en blanding av hva som har vært tidligere.

- Tvekampene blir ikke forandre mye, men det blir en slags «best of»-versjon. Jeg har valgt ut mine favoritter, sier Grøtta Grav, og legger til:

- Dette skal bli den beste «Farmen» noensinne. Og den frekkeste.

Du får vite mer om hvem deltagerne er, og ikke minst når programmet starter, litt senere i høst.

Trykk her for å lese mer, på dagbladet.no:

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page