top of page

Sommer i Dyreparken - en suksess

Oppdatert: 10. okt. 2020


Sammen med Janne Formoe har Gaute Grøtta Grav ledet seerne gjennom fem lørdager fra Dyreparken i Kristiansand i sommer.

- Vi har hatt det utrolig hyggelig på sørlandet, og vi håper selvsagt vi kan gjøre dette prosjektet neste år også, forteller Gaute.

- Seertallene har vært gode, publikum har kost seg i sola – og gjestene har bydd på seg selv. Hva husker du best selv?

- Marcus og Martinus er noen fantastiske fyrer. De er bare 12 år, men superproffe. I tillegg spruter det energi av dem, og kvartetten med dem sammen med Janne og meg har vært kul. Å oppleve hvordan tenåringsjentene hiver seg etter de to gutta der har også vært en spesiell opplevelse. Det er ikke bare Justin Bieber som er populær her til lands, for å si det sånn.

- Hvorfor tror du “Sommer i Dyreparken” ble så populært? - Vi utgir oss ikke for å være noe annet enn det vi er. “Kom til oss og ha det hyggelig en time”, liksom. Upretensiøst og gøy. Fengende låter fra aktuelle artister, konkurranser, is-kokk og “gå planken”. Og ikke minst gjester i sommermodus som blir testet blant dyrene i parken, og som tør å by på seg selv. Kombinasjonen av alt dette gikk rett hjem hos mange, og det setter vi pris på :-)

Noen glimt og minner fra programserien ser du på www.sommeridyreparken.net eller søk etter #sommeridyreparken på Instagram.

Her er noen videoklipp fra “Sommer i Dyreparken”, sommeren 2014: Første halvdel av siste program: Sigrid Bonde Tusvik, Henriette og Else, Tooji – og ikke minst Plumbo :-)

Kaptein Sabeltann på besøk :-)

Marcus og Martinus synger "Smil":

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page