top of page

Hot med korps

Oppdatert: 10. okt. 2020


900 ungdommer var et fantastisk publikum da “Gaute og Gårdsgutane” gjestet Rauma Kulturhus. Sammen med lokale ungdommer leverte vi et show som fikk stemninga til å stå i taket.

Korpsungdom fra 9 til 19 år var samlet på Åndalsnes for en skikkelig festivalhelg. Aktivitetene stod i kø for dem, med alt fra konserter de selv spilte, til marsjering i gatene og morsomme aktiviteter inne-i-mellom alt det andre.

Lørdag kveld var det duket for festforestilling i Rauma Kulturhus. Salen tar egentlig bare litt over 370 mennesker, men arrangøreren klarte å stappe inn 450 stoler. For at alle de 900 skulle få overvære showet, gjorde vi to forestillinger på rappen.

Ekstatisk stemning under avslutningsnummeret – lightsticks og høy allsang-faktor! (alle foto: trond jansen/kjell peder gyldenskog)

Sammen med lokale ungdommer skulle bandet mitt og jeg kline til med en times underholdning, og det ble en kveld full av høydepunkter.

Flinke dansere fra Kick, et kjempekult cup-song nummer (se og hør originalen her)

- og en spesialskrevet duett for tuba og piccolofløyte (!). I tillegg fikk vi også en duett med to flinke drilljenter til tonene fra Adeles vakre røst.

Tillitsvalgte og utvalgte fra hele landet fikk kjørt seg på scenen under både beat-for-beat-konkurransen og et spesiallaget bandnummer, til stor jubel fra publikum i salen.

Takk til Åndalsnes og Isfjorden skolekorps for oppdraget, det var utrolig hyggelig å jobbe med dere – og takk for mange fine tilbakemeldinger etterpå.

ps. Er du interessert i “Gaute og Gardsgutane” til ditt event, bruk kontaktskjemaet du finner her på sida :-)

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page