top of page

"Nevenyttig" - endelig i salg!

Oppdatert: 10. okt. 2020


Min nye bok "Nevenyttig" får du kjøpt til gunstig pris hos Tanum.

Dette er en inspirerende bok for deg som drømmer om et enklere og rikere liv!

"Gjennom snart 20 år har Gaute Grøtta Grav hatt som jobb å sende vanlige folk tilbake i tid, for å leve slik våre forfedre gjorde. I løpet av denne tiden har han lært mange teknikker, håndverk og oppskrifter som tidligere var helt naturlig for en ekte nordmann å kunne.

Spoler vi frem til vår tidsalder, går det meste raskt og trådløst - men basiskunnskapen fra våre forfedre er i ferd med å gå tapt. Det er synd. For det er både givende, gøy og samlende for hele familien å gjøre ting fra bunnen av. Ikke trenger det å ta så mye lengre tid heller.

I denne boka gir han en innføring i hvordan du kan gjøre alt fra å kinne smør, garve skinn og sette poteter i hagen, til å lage såpe og stearinlys, tenne bål uten fyrstikker, tove, holde dyr og bier, jakte og partere vilt, og ikke minst foredle råvarene til deilige måltider.

En bok som bør bli fast inventar i alle norske hjem. "

Kjøp boka her: http://bit.ly/2KARgQD

Ja, slik står det altså i pressemeldinga fra Kagge Forlag om utgivelsen av den nye boka mi. Jeg har tenkt på skrive denne bok i årevis, så det var veldig kjekt å få satt all kunnskapen mellom to permer. Håper du liker den!


(ps. ta kontakt om du vil ha boka di signert)


Kjøp boka her: http://bit.ly/2KARgQD

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page