Nå er «Farmen kjendis» tidenes TV 2-suksess

Oppdatert: 10. okt. 2020


Gaute, Lothepus og resten av kjendisene sender TV 2 til nye høyder.

«Farmen kjendis» har vært en eventyrlig suksess for TV 2, og bidro til at kanalgruppen fikk en pangstart på året med en markedsandel på 21,6 prosent i januar.

Suksessen fortsetter i februar, og i går satte programmet ny sesongrekord med 1.051.000 seere. Så langt har sesongen et snitt på 948.000 seere, og dermed blir «Farmen kjendis» den største TV 2-suksessen gjennom tidene, forteller TV 2 i en pressemelding.

En euforisk Jarle Nakken, som er programdirektør, kan dermed konstatere at forrige rekord, som var på 933.000 seere og ble satt av «Jakten på kjærligheten» i 2004, er slått. - Det er nesten litt uvirkelig å få oppleve en slik seersuksess i 2017. Dette er ikke bare en seier for TV 2 og for produksjonsselskapet Strix, men det er en seier for norskprodusert innhold. Vi lever i en beinhard konkurransesituasjon hvor utenlandske serier fra Netflix, HBO og andre aktører er lett tilgjengelig, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

- «Farmen kjendis» evner å samle folket rundt tv-skjermene på en helt unik måte og når programmet har godt over 60 prosent andel i de kommersielle gruppene på en vanlig ukedag så sier det alt om at velprodusert norsk innhold slår alt annet, står sterkt blant seerne og har en gjennomslagskraft som både vi i TV 2, norsk produksjonsbransje og alle som jobber med å skape unikt innhold burde være stolte av, fortsetter han.

«Farmen kjendis» er nå inne i finaleuken, og med bare to episoder igjen, er det naturlig å tro at seersnittet vil stige ytterligere. «Farmen kjendis» har så langt en andel 52,9 prosent blant alle seerne over 12 år.

#farmen #tv2

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
Siste fem saker

Har du lest disse sakene?

For forespørsler, intervjuer og/eller eventer: Gå inn på kontaktsiden.

Alt innhold på Gaute.com skal være rettighetsklarert.
Om du likevel reagerer på noe, vennligst ta kontakt slik at dette kan ordnes opp i.
Alle produkter som blir testet her på sida er enten lånt og levert tilbake, eller kjøpt for egne penger. 

Produkter for testing kan sendes 

Gaute Grøtta Grav AS
Dalsbygdvegen 58

6320 Isfjorden
ps. Husk å legge ved returporto og emballasje.
Om produktet blir testet og anmeldt på gaute.com, kommer an på redaksjonelle vurderinger.

© 2023 by "This Just In". Proudly created with Wix.com