top of page

@gautegg på Instagram

For en stund tilbake gjorde jeg Instagram-kontoen min privat, og det har jeg ikke angret på. Men jeg vil gjerne bli venn med deg der!


Noen deler mye, noen deler mindre. Jeg opplevde dessverre litt for ofte at bilder jeg la ut på Instagram ble (mis)brukt av blader og aviser, så lenge kontoen var offentlig. Nå som den er satt til "privat", er det et tydelig tegn på at jeg ikke ønsker at bilder og videoer derfra skal på trykk andre steder uten min tillatelse, og det har så langt blitt respektert.


Så - for at vi skal bli venner på Instagram, må du sende meg en forespørsel. Jeg bekrefter forhåpentligvis ganske kjapt, og så har du tilgang. Verre er det ikke.Eller søk opp @gautegg i Instagram-appen din.Comments


Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page