top of page

Bli kjent med årets Farmendeltagere

Oppdatert: 10. okt. 2020


Her har jeg samlet bilder av de 14 deltagerne og noen sitater fra hver av dem. Du kan allerede nå kan gjøre deg opp en mening om hvem du vil heie på.

Kampen for tilværelsen starter nå på mandag kl 21.40 på TV 2.

Øystein Hetland (25)

Fra: Bærum Sivilstatus: Singel Yrke: Sosiolog/svømmer

– Hva er din taktikk? – Jeg skal prøve å ikke gå inn i så mange konflikter, og ikke ende midt opp i dramaet, men heller dempe det ned. Jeg skal være kompis mot alle, i tillegg til å jobbe hardt og få ting gjort.

Vibeke Hoff (61)

Fra: Brandbu, Hadeland Sivilstatus: Skilt, to barn på 26 og 29 år Yrke: Dyretolk

– Hvorfor er du med på Farmen? – Jeg tenkte på hva jeg kunne bety for dyrene der inne. At jeg er dyretolk vil kanskje gjøre flere folk bevisst på dyrekommunikasjon. Det er en berikelse for både dyrene og dyreeiere at man kan snakke med dyr. Også er det spennende med ting som utfordrer, og at livet ikke slutter å utfordre.

Stig Granheim (33)

Fra: Gran, Oppland Sivilstatus: Singel Yrke: Lastebilsjåfør

– Hvorfor har du meldt deg på Farmen? – Det var da datteren min gjorde meg oppmerksom på at de søkte deltakere at jeg tenkte jeg måtte prøve. Plutselig sitter jeg her. Jeg gleder meg til opplevelsen, for det er noe helt nytt for meg. Jeg har ingen gårdserfaring, så jeg kommer til å lære mye. Men dyrene kan bli en utfordring, spesielt om jeg møter på mus – det er det verste jeg vet om.

Morten Husdal Aamaas (40)

Fra: Rovde, Møre og Romsdal Sivilstatus: Samboer, barn på ett år Yrke: Yrkessjåfør

– Hva er din taktikk? – Jeg skal ha samme taktikk som ellers i livet – jeg prøver å være meg selv, og det innebærer å være snill og grei. Så får vi se om det lykkes. Men jeg kommer til å ta en fight om jeg må det. Jeg lar meg ikke tråkke på.

Silje Dahl (32)

Fra: Tønsberg Sivilstatus: Singel Yrke: Selger

– Hvorfor har du meldt deg på Farmen? – Jeg har meldt meg på for å vinne. For opplevelsen også såklart, men når jeg først er her så går jeg 120 prosent inn for seier.

Marte Søreide (23)

Fra: Bergen Sivilstatus: Singel Yrke: Idrettsbefal og kokk

– Kan du beskrive deg selv med tre ord? – Sta, omsorgsfull og ekstremt konkurranseinstinkt.

Marit Fiskum (54)

Fra: Namsos Sivilstatus: Singel, tre voksne barn Yrke: Sykepleier

– Hvorfor har du meldt deg på Farmen? – De søkte voksne damer over 40 år med bein i nesen. Det er jo meg, tenkte jeg, så da søkte jeg. Jeg gleder meg veldig, og er ganske spent. Dette er en opplevelse som jeg aldri får igjen.

Mari Skymoen (21)

Fra: Oslo Sivilstatus: Singel Yrke: Student/resepsjonist hos SIO Athletica

– Hva er din taktikk på Farmen? – Jeg kommer til å være nøytral. Samtidig er jeg motivert til å stå på, og bidra med det meste. Jeg skal være litt rund i kantene, og ikke ta del i så mye drama.

Mads Fosdal (28)

Fra: Lommedalen, Akershus Sivilstatus: Singel Yrke: Aksjemegler

– Kan du beskrive deg selv med tre ord? – Utadvendt, humørfylt og så blir jeg oppfattet som arrogant. Noe jeg ikke ønsker.

Erling Nesbø (48)

Fra: Flåm, Sogn og Fjordane Sivilstatus: Gift, to døtre på 11 og 16 år Yrke: Høyspentelektriker i NSB

– Hvorfor har du meldt deg på Farmen? – Det var madammen som meldte meg på. Jeg visste ingenting før jeg ble oppringt. Når jeg først er her tenker jeg det blir spennende å treffe nye folk, samtidig som det blir kjedelig å være borte fra familien.

Eilev Bjerkerud (26)

Fra: Krødsherad, Buskerud Sivilstatus: Singel Yrke: Lærer

– Hvorfor har du meldt deg på Farmen? – Dette er en helt unik opplevelse. Jeg er akkurat ferdig utdannet lærer, og ville gjøre dette før jeg begynner å jobbe. Dessuten er jeg fra gård, og synes det er spennende med gårdsdrift for 100 år tilbake.

Charlotte Jacobsen (21)

Fra: Råholt, Eidsvoll Sivilstatus: Singel Yrke: Studerer juss

– Hva er din taktikk? – Å være meg selv. Det lever jeg best med. Det innebærer at jeg er blid og positiv, noe som gjør at mange liker meg. Jeg er arbeidsom, og liker å ta i et tak. Så setter jeg ærlighet veldig høyt.

Anja Jenssen (29)

Fra: Alta Sivilstatus: Singel Yrke: Sykepleier og butikkmedarbeider på Bik Bok

– Hva er din taktikk? – Jeg skal senke skuldrene, og ikke vise personligheten min med en gang. Jeg har en tendens til å si hva jeg mener, og jeg har ikke lyst til å bli kastet på hodet og ræva ut. Så jeg skal prøve å lene meg tilbake i starten, og se hvor landet ligger, så kan man heller trekke i trådene etter hvert.

André Fredriksson (50)

Fra: Sykkylven, Møre og Romsdal Sivilstatus: Samboer, tre barn på 15, 22 og 23 år Yrke: Torgselger

– Hva er din taktikk? – Jeg skal jobbe hardt, spille på lag med dem jeg må spille på lag med og være ydmyk overfor dem jeg må være ydmyk mot. Også skal jeg sabotere når en person har fått for mange kniver.

Her er hele gjengen samlet. En gruppe mennesker du vil bli godt kjent med utover høsten 2015.

Farmen starter på TV 2 mandag 21.september kl 21.40.

Tekst: Sandra Marie Kristiansen, TV2.no

Foto: Espen Solli

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page