top of page

TV 2s høstlansering 2015

Oppdatert: 10. okt. 2020

​​

I dag fikk pressen og annonsører se de første smakebitene fra årets Farmen, til stor jubel. TV 2 har hatt høstlansering i Bergen - og jeg må si jeg er stolt over å være en del av en så stor familie med flinke folk.

Det blir en super høst på TV'en din, det er bare å glede seg.

Jeg rakk dessverre ikke være med på festen (som vanlig), siden jeg måtte forte meg tilbake til Farmen og opptak der. Slik har det vært de siste åra. Det viktigste er at vi får vist frem noen tøffe klipp fra sesongen som kommer, og at jeg får fortalt hvor bra det blir - slik at alle begynner å glede seg til hva vi skal presentere i slutten av september.

TV 2 har et kjempegodt program på lur utover høsten, og noen av mine personlige favoritter - utenom Farmen så klart - er disse:

«Tusvik & Tønne talkshow»

Frittalende Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne har lenge hatt sin egen podcast. Denne høsten blir de å se i et eget talkshow på TV 2. Komikerne har imidlertid laget en vri på showet, og i stedet for å ha en ny hovedgjest i hvert program vil de selv innta gjestesofaen og invitere en ny programleder hver uke. – Det kan bli veldig drøyt, men det blir også veldig gøy, sier Sigrid Bonde Tusvik til VG – og forteller at podcasten kommer til å være noe annet enn det kommende TV-programmet. – Det kan bli litt vondt for programledergjesten og litt vondt for publikum, men det tåler de.

Også TV 2 legger vekt på at programmet ikke skal være en TV-versjon av podcasten, men heller være preget av utradisjonelle møter mellomkjente personer i en helt ny rolle – samt en rekke overraskelser underveis.

«Okkupert»

«Hvem vil ofre velferd mot frihet hvis de ikke tror friheten står på spill?»

En av seriene det er knyttet store forventninger til i høst er spenningsserien «Okkupert», etter idé av Jo Nesbø.

Serien beskrives som tidenes dramasatsing på TV 2, og undersøker hva som skjer i et okkupert land når livet tilsynelatende går videre som normalt på overflaten – under en russisk invasjon av Norge.

Her kan vi forvente en serie som omhandler lojalitet til deg selv, til din familie og til ditt land, med skuespillere som Henrik Mestad og Ane Dahl Torp i hovedrollene.

Jeg har sett flere av episodene allerede - og tro meg - det er bare å glede seg! Dette er rett og slett veldig bra.

«Truls – Oppdrag Norge»

Publikumsfavoritt Truls Svendsen møter nye spennende mennesker på sin vei i «Truls – Oppdrag Norge».

I fjor kunne seerne følge Truls Svendsen på tur over Grønland, og i serien «Oppdrag Hurtigruten».

– Jeg blir ikke lei av å reise på tur. Jeg ender alltid med å reise i Norge, og nordmenn er veldig glad i å se hvordan norske folk har det. Nysgjerrigheten er der, og derfor har det blitt en greie. Jeg liker å reise på tur, og jeg tror folk liker å se på, sier Svendsen til VG.

Igjen skal kameratene Thomas Numme, Harald Rønneberg, Terje Bergli og Raymond Brendeløkken bestemme hva Svendsen skal utsettes for. Denne gangen er Svendsens tidligere turkamerat Cecilie Skog med på å bestemme hvilke oppdrag komikeren må gjennomføre.

«Truls – Oppdrag Norge» har premiere i oktober.

#tv2 #tv

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page