top of page

Hør debutplata til Gaute, "Ekte Mann"

Oppdatert: 10. okt. 2020


Har du spilt låtene til Gaute Grøtta Grav på fest? Da vet du at det blir god stemning.

Legg til “EKTE MANN” i spillelista di – trykk på linkene under: Spotify: http://bit.ly/GardsgutSpotify WiMP: http://bit.ly/GardsgutWiMP iTunes: http://bit.ly/GardsgutiTunes

- Dette musikkprosjektet er et resultat av overskudd og glede. Hele albumet komi midten av november, og den førsten singelen het “Ekte Mann”, forteller Gaute.

Han er utdannet fra Paul McCartney sin talentskole i Liverpool (LIPA), og det så lenge ut til at han skulle bli musiker. Men så kom det et fristende tilbud fra TV 2, – og resten er historie.

- Jeg har det helt fantastisk i TV 2, og dette musikkprosjektet er noe vi gjør på siden av TV-jobbinga. Det er utrolig kult å kunne henge med gamle kamerater og samtidig spille musikk som folk liker.

- Ja, hva slags musikk er dette?

- Folkelig og flott norsk musikk, tydelig inspirert av country og folk-sjangeren. Liker du band som Hellbillies, Odd Nordstoga eller Plumbo, ja så er det nok ikke så langt unna dette i stil.

- Første singel ut er altså “Ekte Mann”. Dette er en med god driv og fart. Blir hele plata slik?

- Plata kommer til å ha både rolige og raske låter. De fleste av låtene har jeg skrevet tekst på selv, og så er melodiene levert av gutta bak mange av Ylvis sine låter; Johannes Groth og Lars Devik. Dette er to karer som virkelig har levert gode greier, det hadde vært umulig å lage denne plata uten dem.

-Hva er planen videre?

- Albumet “Gardsgut” kom ut fredag 14.november 2014. Dagen etter var det stor releasekonsert med hele bandet – vi er vel åtte stykker til sammen – så det var tøft. Jeg filmet denne konserten, slik at flere enn de som kjøpte billett fikk oppleve den. Hele høsten er booket med konserter, så det er gøy.

- Jeg har lave skuldre med dette prosjektet. Vi synes det er moro, og det tror jeg smitter over på de som hører på også.

Legg til “EKTE MANN” i spillelista di – trykk på linkene under: Spotify: http://bit.ly/GardsgutSpotify WiMP: http://bit.ly/GardsgutWiMP iTunes: http://bit.ly/GardsgutiTunes

Gaute Grøtta Grav
Gaute_Gr%C3%B8tta_Grav16_kopi_edited.jpg
Samarbeidspartnere
Følg Gaute på sos. medier
  • Svart YouTube Ikon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
bottom of page