Søk
  • Gaute Grøtta Grav

Farmen til himmels


I snitt fikk hele 870.000 mennesker med seg gårsdagens sesongpremiere.

– Farmen er et fantastisk konsept, og årets sesong er blant de beste som er laget. Vi er strålende fornøyd med tallene og gleder oss over responsen mens vi samtidig fokuserer videre, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2. Han har god grunn til å være fornøyd: Gårsdagens premiere er nemlig den mest sette siden 2010, og var bare 6000 seere unna å sette ny rekord. På det aller meste var det nesten én million seere som fulgte premieren.

Om seerne fortsetter å følge årets deltakere videre gjennom sesongen, gjenstår å se – men i fjor var «Farmen» en dundrende suksess for TV 2. Sesongens første episode tiltrakk seg 845.000 seere, og senere fristet programmet over én million mennesker. Mot slutten av sesongen toppet det seg, da 1.035.000 seere benket seg foran skjermen – muligens som følge av dramatikken som utspilte seg inne på gården.

Skal vi tro programleder Gaute Grøtta Grav, kan også årets sesong by på solide doser drama: – Jeg vil si at det er en dramatisk sesong. Ikke nødvendigvis på krangling eller dårlig stemning, men det er en del ting som oppleves veldig dramatisk for deltagerne i år. Og det får konsekvenser, sa han til VG noen få timer før mandagens premiere.

sin offisielle Facebookside skrev Gaute følgende mandag formiddag:

Tusen takk til alle som så på, 870.000 i gjennomsnitt - og over 1 million på det meste. Det var med ydmykhet, og selvsagt litt stolthet, vi som jobber med Farmen møtte opp til ny dyst i dag tidlig. Det morsomme er at de fleste deltagerne er inne på gården enda, siden vi ikke er ferdig med innspillingen før om noen uker. De aner ingenting!

I morgen onsdag kommer en ny episode fra Farmen på TV 2, håper at like mange ser på da. Jeg brukte gårsdagen til å takke alle som har gjort en kjempejobb så langt for Farmen i år, og med dagens jubeltall er det på sin plass å gjenta bedriften. You guys rock, og jeg er utrolig heldig som har TV 2 og Farmen som arbeidsplass. Stay tuned for more happy days!

foto: Alex Iversen, TV 2

#tv2 #farmen

0 visninger

Har du lest disse sakene?

Gaute slutter med "Farmen"

February 17, 2020

"Nevenyttig" - endelig i salg!

September 30, 2019

Farmen 2019 er i gang

September 23, 2019

Mobilavhengig? Nytt foredrag fra Gaute.

June 19, 2018

Farmen Kjendis (3) er i full gang

June 19, 2018

1/6
Please reload

For forespørsler, intervjuer og/eller eventer: Gå inn på kontaktsiden.

Alt innhold på Gaute.com skal være rettighetsklarert.
Om du likevel reagerer på noe, vennligst ta kontakt slik at dette kan ordnes opp i.
Alle produkter som blir testet her på sida er enten lånt og levert tilbake, eller betalt for. 

Produkter for testing kan sendes 

Store Vengetind AS

Dalsbygdvegen 58

6320 Isfjorden
 

© 2023 by "This Just In". Proudly created with Wix.com