Søk
  • Gaute Grøtta Grav

Torsk i basilikumsaus


Denne retten smaker fantastisk godt, kan brukes til både hverdags og fest - og er enkel og relativt kjapp å lage. Fokuser på at du skal gjøre fire enkle ting: bake paprika, lage saus, koke vann til pasta og steke fisken. Enkelt og greit. - Finn frem alt du trenger, mål opp i riktige mengder - og så er det bare å kline til. Fiks ferdig fisk, sier Masterchef-deltaker Gaute Grøtta Grav. - Kutt og hakk alt ferdig før du starter, da går alt mye raskere underveis. Ikke stek fisken før du er i mål med paprika, saus og pasta, da er du sikret best resultat. Du kommer til å bruke alle fire platene på komfyren samtidig, så sjekk at det faktisk er plass til de tre kasserollene og stekepannen før du setter i gang, tipser han videre. Tips for å få (de minste) barna til å like retten enda bedre: Kutt den stekte fisken og paprikaen opp i mindre biter og legg på den ene langsida av pastaplaten. Ha på saus, og rull den samme som en pannekake. Da blir det enklere å kutte opp i små biter, og barna kan lettere spise retten selv. Retten funker også godt sammen med en grønn salat, for eksempel hjertesalat.

For fremgangsmåte og nøyaktig mål, sjekk artikkelen på godt.no.

#mat #oppskrift #torsk #pasta #paprika

0 visninger

Har du lest disse sakene?

Gaute slutter med "Farmen"

February 17, 2020

"Nevenyttig" - endelig i salg!

September 30, 2019

Farmen 2019 er i gang

September 23, 2019

Mobilavhengig? Nytt foredrag fra Gaute.

June 19, 2018

Farmen Kjendis (3) er i full gang

June 19, 2018

1/6
Please reload

For forespørsler, intervjuer og/eller eventer: Gå inn på kontaktsiden.

Alt innhold på Gaute.com skal være rettighetsklarert.
Om du likevel reagerer på noe, vennligst ta kontakt slik at dette kan ordnes opp i.
Alle produkter som blir testet her på sida er enten lånt og levert tilbake, eller betalt for. 

Produkter for testing kan sendes 

Store Vengetind AS

Dalsbygdvegen 58

6320 Isfjorden
 

© 2023 by "This Just In". Proudly created with Wix.com